2015-08-11 08:00:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Véletlenül se maradjon a négy fal között

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Talán észre sem veszi, amikor irigységet kelt munkatársaiban, akik nagyon szeretnék lelassítani önt. Ébersége is lanyhul, talán később ébred rá a fontos dolgokra. Tartsa nyitva a szemét és a fülét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Előfordul, hogy látszatra minden rendben van, mégis parázs vita alakul ki valamiért. Ön most topon van, érvei megcáfolhatatlanok, és az ellenfelei nem készültek fel egy komoly szellemi csatára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem jó, ha olyan munkát vállal, amihez komoly kitartás és hangyaszorgalom szükséges, és arra sem kapható, hogy több órán át üldögéljen ugyanazon a helyen. Győzze meg a felettesét, hogy a képességeinek megfelelő munkát adjon önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ügyeljen arra, hogy ne veszítse el a családja bizalmát. Most nem lelkesedik a házimunkáért, de ez nem is baj, a takarítás várhat még egy kicsit...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lehetséges, hogy mindenkiben csalódni fog, kivéve azt az embert, aki az Ikrek jegyében született. Ha valaha készíttetett már személyre szóló horoszkópot, azt most érdemes lenne újra tanulmányoznia, mert segítene megérteni egy helyzetet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha befejezte a munkát, menjen sétálni egyet, és vigye magával a kedvesét is, aki el lesz ragadtatva az ötlettől. Véletlenül se maradjanak a négy fal között! Ma ne ígérjen semmit, és ne is kérjen számon másoktól semmit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy tűnik, meghozott egy döntést, amitől nem lehet eltántorítani. Már nem hajlandó senki véleményét meghallgatni, pedig nem ártana még egyszer átgondolni a dolgot, mert ha makacskodik, akkor önnek kell megennie amit főzött...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
"Hagyja a dagadt ruhát másra”, a házimunka megvárja holnap is... Ehelyett vegyen magának egy új ruhát, próbáljon ki egy új frizurát, és menjen szórakozni a barátaival. Ha éppen nyaralni vannak, akkor határt sem kell szabni a bulizásnak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sikerült elérnie egy kitűzött célt, de lehet, hogy már nem is tud neki igazán örülni. Egy rossznak érzett döntés miatt lelkiismeret-furdalása lehet. Vigyázzon, nehogy a szavaival megbántson másokat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha még nincs kerékpárja, itt az ideje annak, hogy beszerezzen egyet. Könnyebben edzésben tudná tartani a szervezetét, ha biciklivel járna dolgozni. Gondoljon csak a hollandokra, ők sem azért kerékpároznak, mert nincs pénzük benzinre...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az érzelmi viharok sorozatában nem lesz ideje a munkájára figyelni, pedig a hivatásában az elmúlt időszakban csak elismeréseket kapott, és ez ma sem lesz másképp. Próbálja meg helyreállítani a családi békét!

Halak: II. 19. - III. 20.
A nehezen megtakarított pénze ma könnyen idegenek zsebébe vándorolhat, ha nem vigyáz. Ha minden a tervek szerint alakul, számos olyan nyomasztó tehertől is megszabadulhat, amelyekkel eddig nem tudott mit kezdeni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: